Prime Minister's Office
PM meets former PM HD Deve Gowda, JD(S) K'taka chief and HD Revanna
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met former PM, Shri HD Deve Gowda, along with JD(S) Karnataka chief, Shri HD Kumaraswamy, and Shri HD Revanna, today.
He praised the former prime minister for his exemplary contribution to the country’s progress.
The Prime Minister posted on X:
"Always a delight to meet former PM Shri HD Deve Gowda, Shri HD Kumaraswamy ji and Shri HD Revanna Ji.
India greatly cherishes Deve Gowda Ji's exemplary contribution to the nation's progress. His thoughts on diverse policy matters are insightful and futuristic."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী এইচডি দেৱে গৌড়া, জেডি (এছ) কৰ্ণাটকৰ মুৰব্বী আৰু এইচডি ৰেভানাৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জেডি(এছ) কৰ্ণাটকৰ মুৰব্বী শ্ৰী এইচডি কুমাৰস্বামী আৰু শ্ৰী এইচডি ৰেভানাসহ প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী এইচডি দেৱে গৌড়াৰে মিলিত হয়।
তেখেতে দেশৰ প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত দৃষ্টান্তমূলক অৱদানৰ বাবে প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী এইচডি দেৱে গৌড়া, শ্ৰী এইচডি কুমাৰস্বামী জী আৰু শ্ৰী এইচডি ৰেভানা জীক লগ পোৱাটো সদায় এক আনন্দৰ কথা।
ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত দেৱেগৌড়া জীৰ দৃষ্টান্তমূলক অৱদানক ভাৰতে মনত ৰাখিছে। ভিন্ন নীতিগত বিষয়ত তেওঁৰ চিন্তাধাৰা আছিল অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন আৰু ভৱিষ্যতবাদী।"