Prime Minister's Office
PM meets former PM HD Deve Gowda, JD(S) K'taka chief and HD Revanna
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met former PM, Shri HD Deve Gowda, along with JD(S) Karnataka chief, Shri HD Kumaraswamy, and Shri HD Revanna, today.
He praised the former prime minister for his exemplary contribution to the country’s progress.
The Prime Minister posted on X:
"Always a delight to meet former PM Shri HD Deve Gowda, Shri HD Kumaraswamy ji and Shri HD Revanna Ji.
India greatly cherishes Deve Gowda Ji's exemplary contribution to the nation's progress. His thoughts on diverse policy matters are insightful and futuristic."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏଚ୍‌ଡି ଦେବେ ଗୌଡ଼ା, କର୍ଣ୍ଣାଟକ ଜେଡି(ଏସ୍‌) ମୁଖ୍ୟ ଏବଂ ଏଚ୍‌ଡି ରେବାନ୍ନାଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏଚ୍‌ଡି ଦେବେ ଗୌଡ଼ା, କର୍ଣ୍ଣାଟକ ଜେଡି(ଏସ୍‌) ମୁଖ୍ୟ ଏଚ୍‌ଡି କୁମାରସ୍ୱାମୀ ଏବଂ ଏଚ୍‌ଡି ରେବାନ୍ନାଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଦେଶର ପ୍ରଗତିରେ ଅନୁକରଣୀୟ ଯୋଗଦାନ ପାଇଁ ସେ ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପୂର୍ବତନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏଚ୍‌ଡି ଦେବେ ଗୌଡ଼ା, ଶ୍ରୀ ଏଚ୍‌ଡି କୁମାରସ୍ୱାମୀ ଏବଂ ଶ୍ରୀ ଏଚ୍‌ଡି ରେବାନ୍ନାଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ସବୁବେଳେ ଖୁସି ଲାଗିଥାଏ ।
ଦେଶର ପ୍ରଗତିରେ ଦେବେ ଗୌଡ଼ାଙ୍କ ଅନୁକରଣୀୟ ଯୋଗଦାନକୁ ଭାରତ ସବୁବେଳେ ପ୍ରଶଂସା କରିଥାଏ । ବିବିଧ ନୀତିଗତ ମାମଲାରେ ତାଙ୍କ ବିଚାର ଅନ୍ତର୍ନିହିତ ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟବାଦୀ ଅଟେ ।’