প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.দি. দেবে গৌরা, জে.দি. (এস) কর্নাতকা চীফ অমদি ঐচ.দি. রেবন্না উনখ্রে
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি. দেবে গৌরাগা লোয়ননা জে.দি. (এস) কর্নাতকা চীফ, শ্রী ঐচ.দি. কুমারাস্বামী, অমদি শ্রী ঐচ.দি. রেবন্নাগা ঙসি উনখ্রে‍।
মহাক্না হান্নগী প্রধান মন্ত্রীবু লৈবাক্কী চাওখৎ থৌরাংদা মহাক্না লৌরম্বা শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌদাংশিংগীদমক শিংথাখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি. দেবে গৌরা, শ্রী ঐচ.দি. কুমারাস্বামী, অমদি শ্রী ঐচ.দি. রেবন্না উনবা মতম পুম্বদা নুংঙাইবা ফাওই‍।
ভারতনা দেবে গৌরা জীনা লৈবাক্কী চাওখৎ থৌরাংদা লৌরম্বা শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌদাংশিংবু নীংশিংনরি‍। খেন্নবা রাজনিতীগী মশক্তা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ৱাহন্থোক লৈরম্মি অমদি মীৎয়েঙ শাল্লম্মি‍।”

Prime Minister's Office
PM meets former PM HD Deve Gowda, JD(S) K'taka chief and HD Revanna
21 DEC 2023 12:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met former PM, Shri HD Deve Gowda, along with JD(S) Karnataka chief, Shri HD Kumaraswamy, and Shri HD Revanna, today.
He praised the former prime minister for his exemplary contribution to the country’s progress.
The Prime Minister posted on X:
"Always a delight to meet former PM Shri HD Deve Gowda, Shri HD Kumaraswamy ji and Shri HD Revanna Ji.
India greatly cherishes Deve Gowda Ji's exemplary contribution to the nation's progress. His thoughts on diverse policy matters are insightful and futuristic."