Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Para Archery team for splendid performance at Para Asian Archery Championships in Bangkok
23 NOV 2023 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Indian Para Archery team for best ever performance at Para Asian Archery Championships in Bangkok.
The Prime Minister posted on X;
“A historic triumph at Para Asian Archery Championships in Bangkok!
Congratulations to the phenomenal Indian Para Archery team for their splendid performance, etching their names in the history books!
The contingent shines bright with their best ever performance at the Championships with a total of 9 Medals, including 4 Gold Medals as well.
Compliments to each and every athlete for their contribution. May they keep making us proud always.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্গোক্তা পাংথোকপা পেরা এসিয়ান আর্চরি চেম্পিয়নশিপতা ফজনা শানখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী পেরা আর্চরি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 NOV 2023 10:58AM by PIB Imphal
বেঙ্গোক্তা পাংথোকপা পেরা এসিয়ান আর্চরি চেম্পিয়নশিপতা ফজনা শানখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী পেরা আর্চরশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বেঙ্গোক্তা পাংথোকপা পেরা এসিয়ান আর্চরি চেম্পিয়নশিপতা পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অমা উৎখ্রে!
মখোয়গী মমিংশিং পুৱারিগী লাইরিকশিংদা ইদুনা মখোয়না ফজনা শান্নখিবগীদমক ভারতকী পেরা আর্চরশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
সনাগী মেদল ৪ য়াওনা পুন্না মেদল ৮ ফংদুনা চেম্পিয়নশিপ অসিদা মখোয়না খ্বাইদগী ফজনবা শানদুনা কন্তিনজেন্ত অসিনা মশক তাকখি।
মখোয়না পাংথোকখিবা থবকশিং অদুগীদমক শান্নরোয় খুদিংমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়না ঐখোয় মতম পুম্নমক্তা চাউথোকচবা পোকহল্লসনু”।