Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket Team on advancing to the final of ICC Cricket World Cup 2023
15 NOV 2023 10:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Cricket Team on their remarkable victory against New Zealand in the semifinals of ICC Cricket World Cup 2023. Shri Modi also conveyed his best wishes for the final.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Team India!
India puts up a superlative performance and enters the Finals in remarkable style.
Fantastic batting and good bowling sealed the match for our team.
Best wishes for the Finals!”
The Prime Minister also praised superlative performance by Mohammad Shami.
He posted.
"Today’s Semi Final has been even more special thanks to stellar individual performances too.
The bowling by @MdShami11 in this game and also through the World Cup will be cherished by cricket lovers for generations to come.
Well played Shami!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেত তীম্বু ICC গী ফাইনেল য়ৌবা ঙম্বা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
15 NOV 2023 10:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত তীম্বু ICC ক্রিকেত ৱর্ল্দ কপ ২০২৩ গী সেমিফাইনেলদা ন্যু জীলেন্দগী মায়োক্তা শিংথানিঙাই ওইরবা মওংদা মাই পাক্লকপা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ফাইনেলগীদমক্তসু য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" তীম ইন্দিয়াবু থাগৎপা ফোংদোকচরি!
ভারতনা য়াম্না নিংথীজরবা পর্ফোর্মেন্স অমা পীদুনা শিংথানিঙাই ওইরবা মওংদা ফাইনেল চংখ্রে।
ফজরবা বেত্তিং অমসুং অফবা বোলিং তৌদুনা ঐখোয়গী তীম্না মেতচ অদু শান্নখি। ফাইনেলগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি!"
প্রধান মন্ত্রীনা মোহম্মদ শমীগী নিংথীজরবা পর্ফোর্মেন্স অদুবুসু থাগৎপা ফোংদোকখি।
মহাক্না থাগৎখি।
"ঙসিগী সেমি ফাইনেল অসিবু থোইদোক হেন্দোক্লবা ইন্দিভিজুৱল পর্ফোর্মেন্সশিং অদুনসু হেন্না মগুন হাপখি।
ৱর্ল্দ কপ অসিগী গেম অসিদা @মুহম্মদশমী গী বোলিং অদুবু তুংদা লাক্কদৌরিবা মীরোন কয়াগী ক্রেকেত পামজবশিংনসু শিংথানহৌরগনি। শমীনা নিংথীজনা শান্নখি!"