Prime Minister's Office
PM congratulates Dharmaraj Solairaj for winning gold in men's long jump-T64 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Dharmaraj Solairaj for wining a gold medal in the men's long jump-T64 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Dharmaraj Solairaj for his Golden leap and securing the coveted Gold in Men's Long Jump-T64 at the Asian Para Games. India is elated. He has made history and inspired the nation."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ଲଙ୍ଗ ଜମ୍ପ-ଟି୬୪ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଧର୍ମରାଜ ସୋଲାଇରାଜଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ଲଙ୍ଗ ଜମ୍ପ-ଟି-୬୪ ଇଭେଣ୍ଟରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଧର୍ମରାଜ ସୋଲାଇରାଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ଧର୍ମରାଜ ସୋଲାଇରାଜଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ସୁବର୍ଣ୍ଣ ସଫଳତା ଏବଂ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ଲଙ୍ଗ ଜମ୍ପ-ଟି-୬୪ରେ ସମ୍ମାନଜନକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ଭାରତ ଆନନ୍ଦିତ ଓ ଗର୍ବିତ । ସେ ଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କରି ଦେଶକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇଛନ୍ତି।