প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী লোং জম্প-T6দা সনাগী তকমান লৌরকপগীদমক ধর্মরাজ সোলাইরাজবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী লোং জম্প-T6 ইভেন্ততা সনাগী তকমান লৌরকপগীদমক ধর্মরাজ সোলাইরাজবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌরকখি:
“এসিয়ন পেরা গেম্সতা ধর্মরাজ সোলাইরাজনা গোল্দন লীপ অমসুং নুপাগী লোং জম্প-T6দা ময়াম্না খ্বাইদগী হেন্না পাম্নরবা গোল্দ ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। ভারতনা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্না পুৱারী শেমখ্রে অমসুং লৈবাক অসিবু পুক্নিং থৌগৎপীরে।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Dharmaraj Solairaj for winning gold in men's long jump-T64 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Dharmaraj Solairaj for wining a gold medal in the men's long jump-T64 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Dharmaraj Solairaj for his Golden leap and securing the coveted Gold in Men's Long Jump-T64 at the Asian Para Games. India is elated. He has made history and inspired the nation."