প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ লং জাম্প টি-৬৪ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে ধৰ্মৰাজ চোলাইৰাজক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ লং জাম্প টি-৬৪ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ধৰ্মৰাজ চোলাইৰাজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছেঃ
"এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ লং জাম্প টি-৬৪ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণিম জাঁপ আৰু আকাংক্ষিত স্বৰ্ণ পদক বিজয়ৰ বাবে ধৰ্মৰাজ চোলাইৰাজক অভিনন্দন জনাইছোঁ। ভাৰত উৎফুল্লিত। তেওঁ ইতিহাস ৰচনা কৰিছে আৰু দেশবাসীক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Dharmaraj Solairaj for winning gold in men's long jump-T64 at Asian Para Games
27 OCT 2023 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Dharmaraj Solairaj for wining a gold medal in the men's long jump-T64 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Dharmaraj Solairaj for his Golden leap and securing the coveted Gold in Men's Long Jump-T64 at the Asian Para Games. India is elated. He has made history and inspired the nation."