Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Ankur Dhama in Men's 1500m - T11 Final event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ankur Dhama on winning the Gold medal in Men's 1500m - T11 Final event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“An incredible triumph for Ankur Dhama, as he clinches his second Gold Medal in Asian Para Games, this time in the Men's 1500m - T11 Final. May he keep running towards greater heights in the coming times.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ ত পুৰুষৰ ‘১৫০০ মিটাৰ – টি১১;ৰ চূড়ান্ত প্ৰতিযোগিতাত অংকুৰ ধামাই লাভ কৰা সোণৰ পদক উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 OCT 2023 4:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত পুৰুষৰ ‘১৫০০ মিটাৰ-টি-১১ৰ চূড়ান্ত প্ৰতিযোগিতা’ত ‘স্বৰ্ণ পদক’ অৰ্জন কৰাৰ বাবে অংকুৰ ধামাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"অংকুৰ ধামাৰ বাবে এয়া এক অতুলনীয় বিজয়, তেওঁ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত তেওঁৰ দ্বিতীয়টো স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰিছে, এয়া অৰ্জন কৰিছে পুৰুষৰ ‘১৫০০ মিটাৰ - টি-১১’ৰ চূড়ান্ত প্ৰতিযোগিতাত। আগন্তুক সময়ত তেওঁ আৰু অধিক উন্নত প্ৰদৰ্শন কৰক।"