প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০-তি১১ ফাইনেল অনকুর ধামানা সনাগী ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:38PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০-তি১১ ফাইনেল অনকুর ধামানা সনাগী ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপাগী মিতর ১৫০০-তি১১ ফাইনেলদা এসিয়ান পেরা গেমসতা মহাক্কী অনিশুবা সনাগী মেদল মহাক্না ফংবা অসি অনকুর ধামাগী অচৌবা মাইপাকপা অমনি। তুংদা মহাক্কী থবকশিং হেন্না ৱাংনা মাইপাকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Ankur Dhama in Men's 1500m - T11 Final event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ankur Dhama on winning the Gold medal in Men's 1500m - T11 Final event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“An incredible triumph for Ankur Dhama, as he clinches his second Gold Medal in Asian Para Games, this time in the Men's 1500m - T11 Final. May he keep running towards greater heights in the coming times.”