Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Pushpendra Singh in Men's Javelin F64 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pushpendra Singh on winning the Bronze medal in Men's Javelin F64 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Pushpendra Singh on the Bronze Medal in the Men's Javelin F64 event at the Asian Para Games. His exceptional performance, focus and will to win have brought immense honour to our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২দা পুশপেন্দ্র সিংহনা নুপাগী জেবলিন F64 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 1:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা চত্থরিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২দা পুশপেন্দ্র সিংহনা নুপাগী জেবলিন F64 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"এসিয়ন পেরা গেম্সতা পুশপেন্দ্র সিংহনা নুপাগী জেবলিন F64 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী থোইদোক হেন্দোকপা পারফোর্মেন্স, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং মায় পাকপগী থৌনানা লৈবাক অসিদা চাউরবা ইকাইখুম্নবা অমা পুরক্লে।"