প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২০২২ চনৰ এছিয়ান পেৰা গেমছত পুষ্পেন্দ্ৰ সিঙে পুৰুষৰ জেভলিন এফ৬৪ শাখাত লাভ কৰা ব্ৰঞ্জৰ পদকক আদৰণি জনায়
25 OCT 2023 1:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পুষ্পেন্দ্ৰ সিঙক ২০২২ চনত চীনত হাংজৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভলিন এফ৬৪ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ জেভলিন এফ৬৪ শাখাত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা পুষ্পেন্দ্ৰ সিঙক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শন, মনোনিবেশ আৰু বিজয়ী হোৱাৰ ইচ্ছাশক্তিয়ে আমাৰ দেশক সন্মানিত কৰিছে।

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Pushpendra Singh in Men's Javelin F64 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 1:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pushpendra Singh on winning the Bronze medal in Men's Javelin F64 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Pushpendra Singh on the Bronze Medal in the Men's Javelin F64 event at the Asian Para Games. His exceptional performance, focus and will to win have brought immense honour to our nation.”