Prime Minister's Office
PM welcomes inclusion of cricket in LA Olympics 2028
16 OCT 2023 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today welcomed the inclusion of baseball-softball, cricket, flag football, lacrosse and squash in Los Angles Olympic Games 2028. He said inclusion of cricket shows rising global popularity of this wonderful sport.
The Prime Minister posted on X :
Absolutely delighted that baseball-softball, cricket, flag football, lacrosse and squash will feature in @LA28. This is great news for sportspersons. As a cricket loving nation, we specially welcome inclusion of cricket, reflecting the rising global popularity of this wonderful sport.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না LA ওলিম্পিক্স 2028তা ক্রিকেৎ য়াওহনখিববু তরাম্না ওকখ্রে
16 OCT 2023 8:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লোস এঞ্জেলস ওলিম্পিক গেম্স 2028তা বেসবোল-সোফবোল, ক্রিকেৎ, ফ্লেগ ফুতবোল, লক্রোস অমসুং স্ক্বাশ য়াওহনখিববু তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্না হায়খি ক্রিকেৎ য়াওহনবা অসিনা ফজরবা স্পোর্ত অসি মালেমনা পাম্নবা হেনগৎলক্লি তাক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
বেসবোল-সোফবোল, ক্রিকেৎ, ফ্লেগ ফুতবোল, লক্রোস অমসুং স্ক্বাশনা @LA28দা য়াওগদৌরিবা অসি তশেংনা নুংঙাই। মসি শান্নরোয়শিংগীদমক নুংঙাইবা পাউ অমনি। ক্রিকেৎপু পামজবা লৈবাক অমা ওইনা ঐখোয়না ক্রিকেৎপু য়াওহনখিবা অসি অখন্ননা তরাম্না ওকচরি, মসিনা ফজরবা স্পোর্ত অসি মালেমনা পাম্নবা হেনগৎলক্লি তাক্লি।