প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৮ চনৰ অলিম্পিকত ক্ৰিকেটৰ অন্তৰ্ভুক্তিৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
16 OCT 2023 8:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০২৮ চনৰ লছ এঞ্জেলছ অলিম্পিক গেমছত বেছবল-ছফটবল, ক্ৰিকেট, ফ্লেগ ফুটবল, লেক্ৰ'ছ আৰু স্কোৱাছ খেল অন্তৰ্ভুক্ত কৰাৰ সিদ্ধান্তক আদৰণি জনায়। তেওঁ কয় যে ক্ৰিকেটৰ অন্তৰ্ভুক্তিকৰণে এই সুন্দৰ খেলবিধৰ বিশ্বজনীন জনপ্ৰিয়তা বৃদ্ধি কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে:
@LA28ত বেছবল-ছফ্টবল, ক্ৰিকেট, ফ্লেগ ফুটবল, লেক্ৰ'ছ আৰু স্কোৱাছ খেলৰ প্ৰদৰ্শন হ'ব বুলি জানিব পাৰি আমি অতিশয় আনন্দিত। ক্ৰীড়াবিদসকলৰ বাবে এইটো এটা ভাল খবৰ। ক্ৰিকেটপ্ৰেমী ৰাষ্ট্ৰ হিচাপে আমি ক্ৰিকেটৰ অন্তৰ্ভুক্তিক বিশেষভাৱে স্বাগতম জনাইছো, যি এই সুন্দৰ খেলবিধৰ বিশ্বজনীন জনপ্ৰিয়তা বৃদ্ধিৰ প্ৰতিফলন।

Prime Minister's Office
PM welcomes inclusion of cricket in LA Olympics 2028
16 OCT 2023 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today welcomed the inclusion of baseball-softball, cricket, flag football, lacrosse and squash in Los Angles Olympic Games 2028. He said inclusion of cricket shows rising global popularity of this wonderful sport.
The Prime Minister posted on X :
Absolutely delighted that baseball-softball, cricket, flag football, lacrosse and squash will feature in @LA28. This is great news for sportspersons. As a cricket loving nation, we specially welcome inclusion of cricket, reflecting the rising global popularity of this wonderful sport.