Prime Minister's Office
PM hails Men's Archery team for winning Gold Medal in Compound event
05 OCT 2023 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated the Men's Archery team of Abhishek Verma, Ojas Pravin Deotale and Prathamesh Jawkarfor winning the Gold Medal in Compound event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Indian Archers all the way! Proud of our Men's Archery team for winning the Gold Medal in Compound event!
@archer_abhishek, Ojas Pravin Deotale and Prathamesh Jawkar, it was a stellar performance all the way. Amazing indeed! Best wishes for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কম্পাউন্দ ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুপাগী আর্চরি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 9:08PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা কম্পাউন্দ ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংবদা অভিশেক ভর্মা, ওজাস প্রভিন দিওতালে অমসুং প্রথামেস জৌকারগী নুপাগী আর্চরি তিম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতকী আর্চরশিং খুমাঙচাউশিল্লি! কম্পাউন্দ ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংবদা ঐখোয়গী নুপাগী আর্চরি তিমগীদমক চাউথোকচবা ফাওই!
@archer_abhishek, ওজাস প্রভিন দিওতালে অমসুং প্রথামেস জৌকার, মসি অঙকপা পর্ফোমেন্স অমনি। তশেংনবা অঙকপনি! মখোয়গী তুংগী য়াইফনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।