ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ଟିମ୍ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
05 OCT 2023 9:08PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଇଭେଣ୍ଟରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ଦଳର ଅଭିଷେକ ବର୍ମା, ଓଜାସ୍ ପ୍ରବୀଣ ଦେଓଟାଲେ ଏବଂ ପ୍ରଥମେଶ ଜକାରଫରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ସବୁଠି ଭାରତୀୟ ତୀରନ୍ଦାଜ! କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବ ଆମ ପୁରୁଷ ତୀରନ୍ଦାଜ ଟିମ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ! ଅଭିଷେକ ବର୍ମା, ଓଜାସ୍ ପ୍ରବୀଣ ଦେଓଟାଲେ ଏବଂ ପ୍ରଥମେଶ ଜକାରଫରଙ୍କ ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ । ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।’

Prime Minister's Office
PM hails Men's Archery team for winning Gold Medal in Compound event
05 OCT 2023 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated the Men's Archery team of Abhishek Verma, Ojas Pravin Deotale and Prathamesh Jawkarfor winning the Gold Medal in Compound event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Indian Archers all the way! Proud of our Men's Archery team for winning the Gold Medal in Compound event!
@archer_abhishek, Ojas Pravin Deotale and Prathamesh Jawkar, it was a stellar performance all the way. Amazing indeed! Best wishes for their future endeavours."