Prime Minister's Office
PM congratulates shooters, Ramita, Mehuli Ghosh, and Ashi Chouksey for securing Silver Medal in the 10m Air Rifle Women's team event at Asian Games
24 SEP 2023 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed shooters, Ramita, Mehuli Ghosh, and Ashi Chouksey for securing Silver Medal in the 10m Air Rifle Women's team event at Asian Games 2022.
Applauding the feat, the Prime Minister said "this Silver medal is the fruit of your hard work and dedication. Let's keep the momentum up as we continue to shine at the #AsianGames2022."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী 10m এয়র রাইফল তিম ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রামিতা, মেহুল ঘোস অমসুং অসি চৌকসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 SEP 2023 9:59PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী 10m এয়র রাইফল তিম ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুত্তরশিং রামিতা, মেহুল ঘোস অমসুং অসি চৌকসি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মাইপাকপা অসি থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি “ মসিগী সিলভর মেদল অসি অদোমগী কন্না হোৎনবা অমসুং কৎথোকপগী মহৈনি। #AsianGames2022 দা ঐখোয় মখা তানা মাইপাক্নবা ঐখোয়গী হোৎনবা হেনগৎহল্লসি”।