Prime Minister's Office
Prime Minister marks his presence on WhatsApp channel
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has joined WhatsApp channel today and he has also shared the channel’s link to join.
In a X post, the PM informed;
“Started my WhatsApp Channel today. Looking forward to remaining connected through this medium! Join by clicking on the link.. https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8IaebCMY0C8oOkQT1F”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী WhatsApp চেন্নেলদা শরুক য়াওরে
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Imphal
ঙসিদগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী WhatsApp চেন্নেলদা শরুক য়ারে অমসুং শরুক য়ানবা মহাক্না চেন্নেলগী লিঙ্ক পীরে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ঙসিদগী ঐগী WhatsApp চেন্নেল হৌরে। মেদিয়ম অসিগী খুৎথাংদা মখা তানা ফাউনগনি হায়বগী থাজবা থম্লি। লিঙ্ক অসিদা নমদুনা শরুক য়াবীয়ু..https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8IaebCMY0C8oOkQT1F”