প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হোৱাটছএপ চেনেলত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নিজৰ উপস্থিতি প্ৰতিপন্ন কৰে
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হোৱাটছএপ চেনেলত যোগদান কৰাৰ লগতে যোগ দিবলৈ চেনেলটোৰ লিংকটোও শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এটা এক্স পোষ্টত, পিএমে অৱগত কৰে;
"আজি মোৰ হোৱাটছএপ চেনেল আৰম্ভ কৰিছোঁ। এই মাধ্যমৰ জৰিয়তে সংযুক্ত হৈ থাকিবলৈ অপেক্ষা কৰি আছোঁ! লিংকটোত ক্লিক কৰি যোগ দিয়ক…
https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8IaebCMY0C8oOkQT1F"

Prime Minister's Office
Prime Minister marks his presence on WhatsApp channel
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has joined WhatsApp channel today and he has also shared the channel’s link to join.
In a X post, the PM informed;
“Started my WhatsApp Channel today. Looking forward to remaining connected through this medium! Join by clicking on the link.. https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8IaebCMY0C8oOkQT1F”