ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନିଜର ହ୍ୱାଟ୍ସଆପ୍ ଚ୍ୟାନେଲ ଆରମ୍ଭ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହ୍ୱାଟ୍‌ସଆପ୍ ଚ୍ୟାନେଲରେ ନିଜକୁ ଯୋଡ଼ିଛନ୍ତି ଏବଂ ଏଥିରେ ଯୋଗ ଦେବା ପାଇଁ ସେ ଚ୍ୟାନେଲର ଲିଙ୍କ୍ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି:
‘ଆଜି ମୋର ହ୍ୱାଟ୍‌ସଆପ୍ ଚ୍ୟାନେଲ ଆରମ୍ଭ କରିଛି । ଏହା ମାଧ୍ୟମରେ ଯୋଡ଼ି ହୋଇ ରହିବାକୁ ଆଗ୍ରହୀ! ଏହି ଲିଙ୍କରେ କ୍ଲିକ୍ କରି ଯୋଗ ଦିଅନ୍ତୁ..

Prime Minister's Office
Prime Minister marks his presence on WhatsApp channel
19 SEP 2023 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has joined WhatsApp channel today and he has also shared the channel’s link to join.
In a X post, the PM informed;
“Started my WhatsApp Channel today. Looking forward to remaining connected through this medium! Join by clicking on the link.. https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8IaebCMY0C8oOkQT1F”