Prime Minister's Office
PM pens his thoughts on India’s G20 Presidency and its approach to human-centric globalisation
07 SEP 2023 10:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his views via an Op-Ed about India’s G20 Presidency and its approach to human-centric globalisation and ensuring collective spirit in furthering human progress.
The Prime Minister posted on X;
“As the G20 Summit gets underway in Delhi, penned an Op-Ed on India’s G20 Presidency and how we have worked to further human-centric globalisation and ensure a collective spirit in furthering human progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অমসুং মসিনা মালেমগী মীওইবগী য়াইফনবা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখ্রে
07 SEP 2023 10:18AM by PIB Imphal
ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অমসুং মসিনা মালেমগী মীওইবগী য়াইফনবা পায়খৎলিবা থবকশিং অমসুং মখা তানা মীওইবা খুন্নাই চাউখৎনবা অপুনবগী ৱাখল্লোন চেনহন্নবগী মতাংদা ওফ-ইদ(ওপোজিৎ দি ইদিতোরিএল পেজ) অমগী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মীৎয়েংশিং ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিল্লিদা জি-২০ মীফম পাংথোক্কদৌরিবা অসিদা, ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অমসুং মসিনা মালেমগী মীওইবগী য়াইফনবা পায়খৎলিবা থবকশিং অমসুং মখা তানা মীওইবা খুন্নাই চাউখৎনবা অপুনবগী ৱাখল্লোন চেনহন্নবগী মতাংদা ওফ-ইদ(ওপোজিৎ দি ইদিতোরিএল পেজ) অমা ইখ্রে”।