Prime Minister's Office
Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians: PM
23 AUG 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians.
Sharing a post on X by Indian Space Research Organisation, the Prime Minister said:
“Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians.
To new horizons and beyond!
Proud moment for 🇮🇳.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চন্দ্রয়ান-3গী মায় পাকপদা ভারত মচা করোর 140গী অপাম্বা অমসুং তৌবা ঙম্বগী মতিক্কী মমি তারিঃ পি.এম.
23 AUG 2023 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চন্দ্রয়ান-3গী মায় পাকপদা ভারত মচা করোর 140গী অপাম্বা অমসুং তৌবা ঙম্বগী মতিক্কী মমি তারি হায়খ্রে।
ইন্দিয়ন স্পেস রিসর্চ ওর্গনাইজেসনগী Xকী পোস্ত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“চন্দ্রয়ান-3গী মায় পাকপদা ভারত মচা করোর 140গী অপাম্বা অমসুং তৌবা ঙম্বগী মতিক্কী মমি তারি।
অনৌবা পন্থুংফম অমসুং মদুগী ৱাংমদা খোঙদারসি!
🇮🇳 গী চাউথোকচনীংঙাই ওইরবা মিৎকুপ”।