প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চন্দ্ৰযান-৩ৰ এই সাফল্যই ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ আকাংক্ষা আৰু সামৰ্থ্যক প্ৰতিফলিত কৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
23 AUG 2023 7:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন্তব্য কৰিছে যে চন্দ্ৰযান-৩ৰ এই বিজয়ে ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ আকাংক্ষা আৰু সামৰ্থ্যক প্ৰতিফলিত কৰিছে।
ভাৰতীয় মহাকাশ গৱেষণা সংস্থাৰ এটা টুইটাৰ পোষ্ট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে, চন্দ্ৰযান-৩ৰ এই বিজয়ে ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ আকাংক্ষা আৰু সামৰ্থ্যক প্ৰতিফলিত কৰিছে। ভাৰতৰ বাবে এয়া এক গৌৰৱৰ মুহূৰ্ত।”
Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians.
To new horizons and beyond!
Proud moment for 🇮🇳. https://t.co/4oi6w7TCGG
— Narendra Modi (@narendramodi) August 23, 2023

Prime Minister's Office
Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians: PM
23 AUG 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians.
Sharing a post on X by Indian Space Research Organisation, the Prime Minister said:
“Chandrayaan-3's triumph mirrors the aspirations and capabilities of 140 crore Indians.
To new horizons and beyond!
Proud moment for 🇮🇳.”