Prime Minister's Office
India is a global bright spot with a strong desire to grow even more: PM
16 JUL 2023 5:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article titled "Will India be the breakout emerging market this decade?" by Capital Group.
The Prime Minister tweeted:
"Youngsters and entrepreneurs will find these 9 points interesting. And yes, India is a global bright spot with a strong desire to grow even more!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেন্না চাউখৎনিংবগী অপাম্বা অমগা লোয়ননা ভারত মালেমগী মশেক-মঙাল নাইরবা মফম অমনি: প্রধান মন্ত্রী
16 JUL 2023 5:58PM by PIB Imphal
কেপিতেল গ্রুপনা ইবা “চৎলিবা দিকেদ অসিদা ভারত ইনখৎলক্লিবা কৈথেল অমা ওইগদরা?” হায়না মিংথোনবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নহারোলশিং অমসুং ওন্ত্রেপ্রনিউয়রশিংনা নুংঙাইরবা ৱাফম ৯ অসি থেংনগনি। হোই, হেন্না চাউখৎনিংবগী অপাম্বা অমগা লোয়ননা ভারত মালেমগী মশেক-মঙাল নাইরবা মফম অমনি!”