Prime Minister's Office
India is a global bright spot with a strong desire to grow even more: PM
16 JUL 2023 5:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article titled "Will India be the breakout emerging market this decade?" by Capital Group.
The Prime Minister tweeted:
"Youngsters and entrepreneurs will find these 9 points interesting. And yes, India is a global bright spot with a strong desire to grow even more!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অধিক সমৃদ্ধিৰ প্ৰবল ইচ্ছাৰে ভাৰত বিশ্বজুৰি এক উজ্জ্বল স্থান হৈ পৰিছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
16 JUL 2023 5:58PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেপিটেল গ্ৰুপত প্ৰকাশিত “এই দশকৰ উদীয়মান বজাৰ হ’বনে ভাৰত?” শীৰ্ষক এক প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়। “যুৱক-যুৱতী আৰু উদ্যোগীসকলে এই ৯টা পইণ্ট আকৰ্ষণীয় বুলি বিবেচনা কৰিব। আৰু হয়, ভাৰতবৰ্ষ অধিক বৃদ্ধিৰ প্ৰবল ইচ্ছাৰে বিশ্বব্যাপী এক উজ্জ্বল স্থান!”