Prime Minister's Office
PM welcomes the video release of "Abundance in Millets" song
28 JUN 2023 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi Modi has welcome the video release of "Abundance in Millets" a song written and performed with the Prime Minister by Singer Falu to help farmers grow millets and help end world hunger.
The Prime Minister tweeted:
"Very creative and will inspire more people to embrace millets for healthy living!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মিলেটত প্ৰচুৰ খাদ্যশক্তি" শীৰ্ষক গীতৰ ভিডিঅ' মুক্তি লাভত আদৰণি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 JUN 2023 9:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে "মিলেটত প্ৰচুৰ খাদ্যশক্তি" শীৰ্ষক গীতৰ ভিডিঅ' মুক্তি লাভত আদৰণি জনাইছে। বিশ্বৰ ক্ষুধা নিবৃত্তিত সহায় কৰিবলৈ আৰু কৃষকসকলক মিলেটৰ খেতি কৰাত সহায় কৰিবলৈ এই গীতটি ৰচনা কৰা হৈছে আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে গীতটি পৰিৱেশন কৰিছে গায়ক ফালুৱে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"অতি সৃষ্টিশীল আৰু স্বাস্থ্যসন্মত জীৱন যাপনৰ বাবে মিলেটৰ খেতি কৰিবলৈ অগণন লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰিব!"