Prime Minister's Office
PM welcomes the video release of "Abundance in Millets" song
28 JUN 2023 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi Modi has welcome the video release of "Abundance in Millets" a song written and performed with the Prime Minister by Singer Falu to help farmers grow millets and help end world hunger.
The Prime Minister tweeted:
"Very creative and will inspire more people to embrace millets for healthy living!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না "এবন্দেন্স ইন মিল্লেৎ" ঈশৈ ভিদিও ফোঙববু তরাম্না ওকখ্রে
28 JUN 2023 9:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, লৌমীশিংবু চনান থানবা পুক্নিং থৌগৎপদা অমদি মালেমগী ওইনা চীঞ্জাক ৱাৎপগী ৱাফমগী ৱাখৈ পুরকপদা মতেঙ ওইনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা শৈশকপা ফালুনা ইদুনা পরফোর্ম তৌবা ঈশৈ “এবন্দেন্স ইন মিল্লেৎ”কী ভিদিও ফোঙবদা তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“তশেংনা ক্রিএতিব ওই অমদি মশা মউ ফনা হিংনবগীদমক চনানবু চাহনবদা মীয়ামবু পুক্নিং থৌগৎকনি!”