Prime Minister's Office
PM welcomes the video release of "Abundance in Millets" song
28 JUN 2023 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi Modi has welcome the video release of "Abundance in Millets" a song written and performed with the Prime Minister by Singer Falu to help farmers grow millets and help end world hunger.
The Prime Minister tweeted:
"Very creative and will inspire more people to embrace millets for healthy living!"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
“ଆବ୍ୟୁଣ୍ଡାନ୍ସ ଇନ ମିଲେଟ୍ସ” ସଂଗୀତର ଭିଡିଓ ରିଲିଜକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସ୍ୱାଗତ
29 JUN 2023 10:26AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଚାଷୀମାନଙ୍କୁ ବାଜରା ଉତ୍ପାଦନ କରିବାକୁ ଓ ବିଶ୍ୱରୁ କ୍ଷୁଧାକୁ ଦୂରେଇବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବା ପାଇଁ ଗାୟକ ଫାଲୁଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସହ ଲିଖିତ ଏବଂ ପରିବେଷିତ ଗୀତ ‘ଆବ୍ୟୁଣ୍ଡାନ୍ସ ଇନ ମିଲେଟ୍ସ’ର ଭିଡିଓ ସ୍କ୍ରିନିଂକୁ ସ୍ୱାଗତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଖୁବ ସୃଜନାତ୍ମକ ଓ ସୁସ୍ଥ ଜୀବନ ପାଇଁ ବାଜରାକୁ ଆପଣାଇବାରେ ଅଧିକ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରେରିତ କରିବ ।”