Prime Minister's Office
PM thanks people for enthusiasm for his upcoming USA visit
19 JUN 2023 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has thanked people from all walks of life including Members of US Congress and thought leaders for their diverse support and enthusiasm for the Prime Minister's upcoming USA visit.
The Prime Minister tweeted :
"People from all walks of life including Members of Congress, thought leaders and others have been sharing their enthusiasm on my upcoming USA visit. I thank them for their kind words. Such diverse support underlines the depth of the India-USA relationship."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী য়ু.এস.এ খোঙচৎ হরাওবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JUN 2023 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী য়ু.এস.এ খোঙচৎ অসিগী হরাওবা ফোঙদোকখিবা অমসুং লুচিংবশিংনা শৌগৎপগীদমক য়ু.এস কংগ্রেসকী মেম্বরশিং য়াওনা শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐগী য়ু.এস.এ খোঙচৎ অসিদা কংগ্রেসকী লুচিংবশিং, শক্নাইরবা লুচিংবশিং অমসুং শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিংনা হরাওবা ফোঙদোক্লি। মখোয়গী থৌজালগী ৱাহৈশিংগীদমক ঐনা মখোয় থাগৎচরি। অসিগুমবা মখল কয়াগী শৌগৎপা অসিনা ভারত-য়ু.এস.এ মরী হেন্না চেৎশিনহল্লে”।