প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ আগন্তুক আমেৰিকা ভ্ৰমণক লৈ উৎসাহ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে লোকসকলক ধন্যবাদ জনাইছে
19 JUN 2023 10:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁৰ আগন্তুক আমেৰিকা ভ্ৰমণৰ বাবে আগবঢ়োৱা বৈচিত্ৰ্যপূৰ্ণ সমৰ্থন আৰু উৎসাহৰ বাবে আমেৰিকাৰ কংগ্ৰেছ আৰু থিংক টেংকৰ সদস্যকে ধৰি সকলো শ্ৰেণীৰ লোকক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়,
"কংগ্ৰেছৰ সদস্য, চিন্তাশীল নেতা আৰু অন্যান্যকে ধৰি সকলো শ্ৰেণীৰ লোকে মোৰ আগন্তুক আমেৰিকা ভ্ৰমণক লৈ উৎসাহ প্ৰদৰ্শন কৰিছে। তেওঁলোকৰ মৰমলগা কথাবোৰৰ বাবে মই তেওঁলোকক ধন্যবাদ জনাইছো। এনে বৈচিত্ৰময় সমৰ্থনে ভাৰত-আমেৰিকাৰ সম্পৰ্কৰ গভীৰতাক আলোকপাত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM thanks people for enthusiasm for his upcoming USA visit
19 JUN 2023 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has thanked people from all walks of life including Members of US Congress and thought leaders for their diverse support and enthusiasm for the Prime Minister's upcoming USA visit.
The Prime Minister tweeted :
"People from all walks of life including Members of Congress, thought leaders and others have been sharing their enthusiasm on my upcoming USA visit. I thank them for their kind words. Such diverse support underlines the depth of the India-USA relationship."