Prime Minister's Office
India has taken significant strides in combating climate change, achieving sustainable development goals and preserving country’s rich biodiversity: PM
16 JUN 2023 2:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the significant strides in combating climate change, achieving sustainable development goals and preserving the country’s rich biodiversity.
The Prime Minister tweeted :
"In line with our traditions and ethos, we have focused on #9YearsOfSustainableGrowth. We have taken significant strides in combating climate change, achieving sustainable development goals and preserving India's rich biodiversity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অইং-অশাগী খল কায়রকপা থেংন্নবা, স্তেনেবল দিবলপমেন্ত গোলশিং ফংনবা অমসুং লৈবাক্কী মরাং কাইনা লৈরিবা বাইওদাইভর্সিতি কন্নবা ভারতনা শিংথানিংঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
16 JUN 2023 2:17PM by PIB Imphal
অইং-অশাগী খল কায়রকপা থেংন্নবা, স্তেনেবল দিবলপমেন্ত গোলশিং ফংনবা অমসুং লৈবাক্কী মরাং কাইনা লৈরিবা বাইওদাইভর্সিতি কন্নবা ভারতনা শিংথানিংঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলিবা অসিগী মতাংগী আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী চৎনবীশিং মতুংইন্না, #9YearsOfSustainableGrowth তা ঐখোয়না মীৎয়েং চঙলে। অইং-অশাগী খল কায়রকপা থেংন্নবা, স্তেনেবল দিবলপমেন্ত গোলশিং ফংনবা অমসুং লৈবাক্কী মরাং কাইনা লৈরিবা বাইওদাইভর্সিতি কন্নবা ঐখোয়না শিংথানিংঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলে”।