Prime Minister's Office
PM arrives in Port Moresby, Papua New Guinea
21 MAY 2023 8:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Sri Narendra Modi arrived at Port Moresby in the evening of 21 May 2023. In a special gesture, Prime Minister of Papua New Guinea, H.E. Mr. James Marape received Prime Minister Modi at the airport. A salute of 19 guns and Guard of honour were accorded to Prime Minister Modi.
This is the first visit by an Indian Prime Minister to Papua New Guinea. The visit underscores the close friendship of India with the Pacific Island countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পাপুৱা ন্যু গিনীগী পোর্ত মোরেস্বীদা থুংখ্রে
21 MAY 2023 8:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৩গী মে ২১গী নুংমিদাংৱাইরমদা পোর্ত মোরেস্বীদা থুংখ্রে। অখন্নবা নোল্লুকপা মতৌ উৎলদুনা, পাপুৱা ন্যু গিনীগী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী শ্রী জেম্স মারাপেনা প্রধান মন্ত্রী মোদীবু এয়রপোর্ত্তা ওকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীবু নোংমৈ ১৯গী সলামী অমসুং গার্দ ওফ ওনর পীখ্রে।
পাপুৱা ন্যু গিনীদা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমনা লাকপা অসি মসিনা অহানবনি। মসিগী খোংচৎ অসিনা পেসিফিক আইলেন্দ কন্ত্রীশিংগা ভারতকা লৈনরিবা য়াম্না নক্নবা মরুপ ওইবগী মরি অদুবু ময়েক শেংনা তাক্লি।