প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পাপুৱা নিউগিনিৰ প’ৰ্ট ম’ৰছবিত উপস্থিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 MAY 2023 8:06PM by PIB Guwahati
২০২৩ চনৰ ২১ মে’ৰ সন্ধিয়া প’ৰ্ট ম’ৰছবিত উপস্থিত হয় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী।
পাপুৱা নিউগিনিৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত জেমছ মাৰাপেই বিমানবন্দৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক আদৰণি জনায়। প্ৰধানমন্ত্ৰী মোডীক ১৯টা বন্দুক আৰু গাৰ্ড অৱ অনাৰৰ চেলুট প্ৰদান কৰা হয়।
ভাৰতৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ এয়া প্ৰথমবাৰৰ বাবে পাপুৱা নিউগিনি ভ্ৰমণ। এই ভ্ৰমণে প্ৰশান্ত মহাসাগৰীয় দ্বীপপুঞ্জৰ দেশসমূহৰ সৈতে ভাৰতৰ ঘনিষ্ঠ বন্ধুত্বৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে।

Prime Minister's Office
PM arrives in Port Moresby, Papua New Guinea
21 MAY 2023 8:06PM by PIB Delhi
Prime Minister Sri Narendra Modi arrived at Port Moresby in the evening of 21 May 2023. In a special gesture, Prime Minister of Papua New Guinea, H.E. Mr. James Marape received Prime Minister Modi at the airport. A salute of 19 guns and Guard of honour were accorded to Prime Minister Modi.
This is the first visit by an Indian Prime Minister to Papua New Guinea. The visit underscores the close friendship of India with the Pacific Island countries.