Prime Minister's Office
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics meets PM
12 MAY 2023 8:39PM by PIB Delhi
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
Replying to a tweet by Renesas Electronics , the Prime Minister tweeted :
"Had a productive meeting with Mr. Toshi Shibata, CEO of @RenesasGlobal. We discussed aspects relating to tech, innovation and India’s strides in the world of semiconductors."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ରେନେସାସ୍ ଇଲୋକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ତୋଶି ଶିବାତା
15 MAY 2023 2:36PM by PIB Bhubaneshwar
ରେନେସାସ୍ ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ତୋଶି ଶିବାତା ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି।
ରେନେସାସ୍ ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସର ଏକ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
ରେନେସାସ୍ ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ତୋଶି ଶିବାତାଙ୍କ ସହ ସଫଳ ବୈଠକ ହୋଇଛି । ଆମେ ସେମିକଣ୍ଡକ୍ଟର୍ସ ଦୁନିଆରେ ଟେକ୍‌, ଇନୋଭେସନ ଏବଂ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ସହ ସମ୍ପର୍କିତ ବିଷୟ ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲୁ ।’