Prime Minister's Office
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics meets PM
12 MAY 2023 8:39PM by PIB Delhi
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
Replying to a tweet by Renesas Electronics , the Prime Minister tweeted :
"Had a productive meeting with Mr. Toshi Shibata, CEO of @RenesasGlobal. We discussed aspects relating to tech, innovation and India’s strides in the world of semiconductors."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রেনেসাস ইলেক্ত্রোনিক্সকী সি.ই.ও তোসি সিবাতানা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
12 MAY 2023 8:39PM by PIB Imphal
নিউ দিল্লিদা রেনেসাস ইলেক্ত্রোনিক্সকী সি.ই.ও তোসি সিবাতানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
রেনেসাস ইলেক্ত্রোনিক্সকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি’
“@RenesasGlobal গী সি.ই.ও তোসি সিবাতাগা কানরবা মীফম অমা পাংথোকখি। তেক্লোলোজি, ইন্নোবেসন অমসুং সেমিকন্দক্তরগী তাইবংদা ভারতকী তৌবা ঙম্বশিংগী মতাংদা ঐখোয় ৱা খন্নখি”।