প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘ৰেনেছাছ ইলেক্ট্ৰনিক্স’ৰ ‘মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া’ শ্ৰীযুত তোশী শিবাতাই প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাত্ কৰে
12 MAY 2023 8:39PM by PIB Guwahati
‘ৰেনেছাচ ইলেক্ট্ৰনিক্স’ৰ ‘মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া’ শ্ৰীযুত তোশী শিবাতাই নতুন দিল্লীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাত কৰে।
‘ৰেনেছাচ ইলেক্ট্ৰনিক্স’ৰ এটি ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে
@RenesasGlobal ৰ ‘মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া’ শ্ৰীযুত তোশী শিবাতাৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ বৈঠক অনুষ্ঠিত হৈ যায়। আমি প্ৰযুক্তি, উদ্ভাৱন আৰু ‘ছেমিকণ্ডাক্টৰ’ৰ জগতখনত ভাৰতে লাভ কৰা বিশেষ অগ্ৰগতি সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰিলো।

Prime Minister's Office
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics meets PM
12 MAY 2023 8:39PM by PIB Delhi
Mr. Toshi Shibata, CEO of Renesas Electronics met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
Replying to a tweet by Renesas Electronics , the Prime Minister tweeted :
"Had a productive meeting with Mr. Toshi Shibata, CEO of @RenesasGlobal. We discussed aspects relating to tech, innovation and India’s strides in the world of semiconductors."