Prime Minister's Office
PM hails Rail connectivity for Ratnipora
11 MAY 2023 6:14PM by PIB Delhi
The Railway Ministry has tweeted that the long-pending demand for the Ratnipora Halt between Awantipora and Kakapora has finally been fulfilled. This halt will make mobility easier in the region with accessible transportation.
Replying to the tweet by the Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted :
"Good news for deepening connectivity in Jammu and Kashmir."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰত্নিপোৰালৈ ৰেল সংযোগক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
11 MAY 2023 6:14PM by PIB Guwahati
অৱশেষত অৱন্তিপোৰা আৰু কাকাপোৰাৰ মাজত ৰত্নিপোৰা হল্টৰ দীৰ্ঘদিনীয়া দাবী পূৰণ হ’ল বুলি ৰে’ল মন্ত্ৰালয়ে টুইটযোগে প্ৰকাশ কৰিছে। এই হল্টৰ ফলত সুগম পৰিবহণৰ লগতে অঞ্চলটোৰ যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ বৰ্ধন ঘটিব।
ৰে’ল মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"জম্মু-কাশ্মীৰত যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ অগ্ৰগতি সাধনৰ দিশত ভাল খবৰ।"