প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রত্নিপোরাগী রেল কন্নেক্তিবিতি প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
11 MAY 2023 6:14PM by PIB Imphal
অৱান্তিপোরা অমসুং কাকাপোরাগী মরক্তা রত্নিপোরাদা ত্রেন খাম্নবা মতম কয়াগী মমাঙদগী তকশিন্দুনা লাকপা অদু অরোইবদা থবক ওইনা পাংথোক্লে হায়না রেলৱে মিনিস্ত্রিনা ত্বিৎ তৌখ্রে। ত্রেন খাম্বা অসিনা চৎথোক-চৎশিন্দা খুদোংচাহন্দুনা লমদম অসিদা কান্নবা পীরে।
রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“জম্মু অমসুং কাস্মিরদা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহন্নবগী নুংঙাইবা পাউনি”।

Prime Minister's Office
PM hails Rail connectivity for Ratnipora
11 MAY 2023 6:14PM by PIB Delhi
The Railway Ministry has tweeted that the long-pending demand for the Ratnipora Halt between Awantipora and Kakapora has finally been fulfilled. This halt will make mobility easier in the region with accessible transportation.
Replying to the tweet by the Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted :
"Good news for deepening connectivity in Jammu and Kashmir."