ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରତ୍ନିପୋରାକୁ ରେଳ ଯୋଗାଯୋଗକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
12 MAY 2023 10:37AM by PIB Bhubaneswar
ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟ୍ୱିଟ କରାଯାଇଛି ଯେ, ଅବନ୍ତିପୋରା ଓ କାକାପୋରା ମଧ୍ୟରେ ରତ୍ନିପୋରା ହଲ୍ଟ ପାଇଁ ଦୀର୍ଘ ଦିନ ଧରି ହୋଇ ଆସୁଥିବା ଦାବି ପୂରଣ ହୋଇଛି । ଏହି ହଲ୍ଟ ଦ୍ୱାରା ଅଞ୍ଚଳରେ ଯାତାୟତ ସହଜ ହେବା ସହ ପରିବହନ ସୁରୁଖୁରୁରେ ହୋଇପାରିବ ।
ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଜମ୍ମୁ ଓ କଶ୍ମୀରରେ ଯୋଗାଯୋଗ ସୁଦୃଢ ହେବା ଭଲ ଖବର ।”

Prime Minister's Office
PM hails Rail connectivity for Ratnipora
11 MAY 2023 6:14PM by PIB Delhi
The Railway Ministry has tweeted that the long-pending demand for the Ratnipora Halt between Awantipora and Kakapora has finally been fulfilled. This halt will make mobility easier in the region with accessible transportation.
Replying to the tweet by the Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted :
"Good news for deepening connectivity in Jammu and Kashmir."