Prime Minister's Office
PM acknowledges the advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space
09 MAY 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space.
In a tweet, Union Minister of Law and Justice, Shri Kiren Rijiju informed about the resulting cleanliness, more space due digitization of records in the Ministry.
Responding to the tweet of Union Minister of Law and Justice, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful! Such efforts have the advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰযুক্তিৰ বৰ্ধিত ব্যৱহাৰ, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু স্থানৰ উন্নত ব্যৱহাৰৰ সুবিধাসমূহ স্বীকাৰ কৰে
09 MAY 2023 10:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰযুক্তিৰ বৰ্ধিত ব্যৱহাৰ, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু স্থানৰ উন্নত ব্যৱহাৰৰ সুবিধাসমূহৰ কথা স্বীকাৰ কৰে।
এক ‘টুইট’যোগে কেন্দ্ৰীয় আইন আৰু ন্যায় মন্ত্ৰী শ্ৰী কিৰেন ৰিজিজুৱে তথ্যৰ ‘ডিজিটাইজেশ্যন’ৰ ফলত মন্ত্ৰালয়ত পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা, অধিক স্থান মুকলি হোৱাৰ বিষয়ে জানিবলৈ দিছিল।
কেন্দ্ৰীয় আইন আৰু ন্যায় মন্ত্ৰীৰ ‘টুইট’ৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"বঢ়িয়া! এনে ধৰণৰ প্ৰচেষ্টাৰ ফলত প্ৰযুক্তিৰ বৰ্ধিত ব্যৱহাৰ, পৰিষ্কাৰ-পৰিচ্ছন্নতা আৰু স্থানৰ উন্নত ব্যৱহাৰৰ সুবিধা ওলায়।"