প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেক্নোলোজি, লু-নানবা অমসুং অহাংবা মফমশিং ফজনা শীজিন্নবা হেনগৎলকপগী খুদোংচাবশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
09 MAY 2023 10:07PM by PIB Imphal
তেক্নোলোজি, লু-নানবা অমসুং অহাংবা মফমশিং ফজনা শীজিন্নবা হেনগৎলকপগী খুদোংচাবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
লো অমসুং জর্জতিসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী কিরেন রিজিজুগী ত্বিৎ অমদা, মিনিস্ত্রিদা রেকোর্দশিং দিজিতাইজ তৌবদগী লু-নানবা হেনগৎলকপা অমসুং অহাংবা মফম হেন্না ফংলকপগী মতাংদা ফোঙদোকখি।
লো অমসুং জর্জতিসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অঙকপনি! অসিগুম্বা থবকশিং অসিনা তেক্নোলোজি শীজিন্নবা, লু-নানবা অমসুং অহাংবা মফমশিং নিংথিনা শীজিন্নবগী খুদোংচাবা হেনগৎহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM acknowledges the advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space
09 MAY 2023 10:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space.
In a tweet, Union Minister of Law and Justice, Shri Kiren Rijiju informed about the resulting cleanliness, more space due digitization of records in the Ministry.
Responding to the tweet of Union Minister of Law and Justice, the Prime Minister tweeted;
“Wonderful! Such efforts have the advantages of increased usage of technology, cleanliness and better usage of space.”