Prime Minister's Office
PM congratulates King Charles III and Queen Camilla on their coronation
06 MAY 2023 10:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated King Charles III and Queen Camilla on their coronation.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Warmest congratulations to King Charles III and Queen Camilla on their coronation. We are sure that the India-UK relationship will be strengthened further in the coming years. @RoyalFamily”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰজা চাৰ্লছ-তৃতীয় আৰু ৰাণী কেমিলাক তেওঁলোকৰ ৰাজ্যাভিষেকৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
06 MAY 2023 10:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰজা চাৰ্লছ-তৃতীয় আৰু ৰাণী কেমিলাক তেওঁলোকৰ ৰাজ্যাভিষেকৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক ‘টুইট’যোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ৰজা চাৰ্লছ-তৃতীয় আৰু ৰাণী কেমিলাক তেওঁলোকৰ ৰাজ্যাভিষেকৰ বাবে আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো। আমি নিশ্চিত যে অনাগত বছৰসমূহত ভাৰত-ইউনাইটেড কিংডমৰ সম্পৰ্ক অধিক শক্তিশালী হ'ব। @RoyalFamily"