প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কিং চার্লস III অমসুং ক্বীন কমিলাবু মখোয়গী কোরোনেশনদা নুংঙাইবা ফোংদোকপা
06 MAY 2023 10:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিং চার্লস III অমসুং ক্বীন কমিলাবু মখোয়গী কোরোনেশনদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
“কিং চার্লস III অমসুং ক্বীন কমিলাবু মখোয়গী কোরোনেশনদা হারাও-তয়াম্না নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। ভারত-য়ু.কে.গী মরক্তা লৈনরিবা মরি অসি লাক্কদবা চহিশিং অসিদা হেন্না চেৎশিল্লগনি হায়না ঐখোয়না থাজৈ। @RoyalFamily”

Prime Minister's Office
PM congratulates King Charles III and Queen Camilla on their coronation
06 MAY 2023 10:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated King Charles III and Queen Camilla on their coronation.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Warmest congratulations to King Charles III and Queen Camilla on their coronation. We are sure that the India-UK relationship will be strengthened further in the coming years. @RoyalFamily”