Prime Minister's Office
PM thanks Bill Gates for his appreciation of Mann ki Baat
01 MAY 2023 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Bill Gates for his words of appreciation for Mann ki Baat.
The Prime Minister tweeted :
"I thank my friend @BillGates for his words of appreciation. #MannKiBaat reflects the collective spirit of the people of India to make our planet better, something Mr. Gates is also passionate about. The strong resonance with SDGs is highlighted well in the study by @BMGFIndia."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ୍ କୀ ବାତର ପ୍ରଶଂସା କରିଥିବାରୁ ବିଲ୍ ଗେଟ୍ସଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 MAY 2023 4:58PM by PIB Bhubaneswar
ମନ୍ କୀ ବାତର ପ୍ରଶଂସା କରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଲ୍ ଗେଟ୍ସଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ମୁଁ ମୋର ବନ୍ଧୁ ବିଲ୍ ଗେଟ୍ସଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ପ୍ରଶଂସାର ଶବ୍ଦଗୁଡ଼ିକ ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ ଦେଉଛି । ଆମ ଗ୍ରହକୁ ଅଧିକ ଉନ୍ନତ କରିବା ପାଇଁ ଭାରତର ଲୋକଙ୍କ ସାମୂହିକ ଭାବନାକୁ ମନ୍ କୀ ବାତ୍ ପ୍ରତିଫଳିତ କରୁଛି, ଯାହାକୁ ନେଇ ଗେଟ୍ସ ମଧ ଉତ୍ସାହୀ ଅଛନ୍ତି । ବିଏମଜିଏଫଇଣ୍ଡିଆ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଅଧ୍ୟୟନରେ ଏସଡିଜି ସହ ମଜଭୁତ ସମ୍ପର୍କକୁ ରେଖାଙ୍କିତ କରୁଛି’ ।