প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্না মন কী বাত থাগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা বিল গেতস থাগৎখ্রে
01 MAY 2023 12:30PM by PIB Imphal
মন কী বাতকীদমক মহাক্কী থাগৎ ৱাহৈশিং ফোঙদোরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিল গেতস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক্কী থাগৎ ৱাহৈশিংগীদমক ঐগী মরুপ@BillGates ঐনা থাগৎচরি। ঐখোয়গী গ্রহ অসি হেন্না ফগৎহন্নবা ভারতকী মীয়ামগী অপুনবা ৱাখল্লোন #MannKiBaat দা মমি তারে, হায়রিবা ৱাহৈশিং অসিসু বিল গেতসনা পামজবা ওইখি। @BMGFIndia না থিজিনবদা এস.দি.জিশিংগা লোয়ন্না অকনবা ইথিলশিং ফোঙদোক্লে”।

Prime Minister's Office
PM thanks Bill Gates for his appreciation of Mann ki Baat
01 MAY 2023 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Bill Gates for his words of appreciation for Mann ki Baat.
The Prime Minister tweeted :
"I thank my friend @BillGates for his words of appreciation. #MannKiBaat reflects the collective spirit of the people of India to make our planet better, something Mr. Gates is also passionate about. The strong resonance with SDGs is highlighted well in the study by @BMGFIndia."