Prime Minister's Office
PM invites nominations for National MSME Award 2023
29 APR 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the contenders to nominate for National MSME Award 2023.
In reply to a tweet by Ministry of MSME, the Prime Minister tweeted :
"Namaste Do nominate inspiring efforts in the MSME sector which are creating wealth and adding value to our growth trajectory."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାତୀୟ ଏମଏସଏମଇ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ ପାଇଁ ନାମାଙ୍କନ ଆହ୍ୱାନ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
29 APR 2023 8:42AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଜାତୀୟ ଏମଏସଏମଇ ପୁରସ୍କାର ୨୦୨୩ ପାଇଁ ପ୍ରତିଯୋଗୀମାନଙ୍କୁ ନାମାଙ୍କନ ଦାଖଲ ପାଇଁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସୂକ୍ଷ୍ମ, ଲଘୁ ଓ ମଧ୍ୟମ ଉଦ୍ୟୋଗ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ହୋଇଥିବା ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ନମସ୍ତେ । ସମ୍ପଦ ସୃଷ୍ଟି ଓ ଆମ ବିକାଶ ଯାତ୍ରାରେ ମୂଲ୍ୟ ସମ୍ବର୍ଦ୍ଧନ କରୁଥିବା ଏମଏସଏମଇ କ୍ଷେତ୍ରର ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ଉଦ୍ୟମ ପାଇଁ ନାମାଙ୍କନ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତୁ ।”