Prime Minister's Office
PM invites nominations for National MSME Award 2023
29 APR 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the contenders to nominate for National MSME Award 2023.
In reply to a tweet by Ministry of MSME, the Prime Minister tweeted :
"Namaste Do nominate inspiring efforts in the MSME sector which are creating wealth and adding value to our growth trajectory."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় এমএছএমই বঁটা ২০২৩ৰ মনোনয়নৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনাইছে
29 APR 2023 8:42AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিযোগীসকলক ৰাষ্ট্ৰীয় এমএছএমই বঁটা ২০২৩ৰ বাবে মনোনয়ন প্ৰেৰণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে।
এমএছএমই মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"নমস্কাৰ, এমএছএমই খণ্ডত প্ৰেৰণাদায়ক প্ৰচেষ্টাক মনোনীত কৰক যিয়ে সম্পদ সৃষ্টি কৰি আছে আৰু আমাৰ বিকাশৰ গতিপথৰ মূল্য বৃদ্ধি কৰিছে।"