প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল এম.এস.এম.ই এৱার্দ ২০২৩গীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নোমিনেসনশিং কৌরি
29 APR 2023 8:42AM by PIB Imphal
নেসনেল এম.এস.এম.ই এৱার্দ ২০২৩গীদমক শরুক য়াবা য়ারবা মীওইশিং নোমিনেত তৌনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খঙহল্লি।
এম.এস.এম.ই মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লন-থুম তানশিল্লিবা অমসুং ঐখোয়গী চাউখৎপগী খোঙজেলদা ইনোৎ হাপ্লিবা এম.এস.এম.ই সেক্তরদা লৈরিবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা থবকশিং নোমিতে তৌনবা খুরুমজরি”।

Prime Minister's Office
PM invites nominations for National MSME Award 2023
29 APR 2023 8:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the contenders to nominate for National MSME Award 2023.
In reply to a tweet by Ministry of MSME, the Prime Minister tweeted :
"Namaste Do nominate inspiring efforts in the MSME sector which are creating wealth and adding value to our growth trajectory."