Prime Minister's Office
PM lauds completion of the Bihar portion of the Barauni Guwahati pipeline which connects Bihar to National Gas Grid
22 APR 2023 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the completion of the Bihar portion of the Barauni Guwahati pipeline which connects Bihar to National Gas Grid under Pradhanmantri Urja Ganga Project.
Sharing a tweet by Ministry of Petroleum and Natural Gas, the Prime Minister said;
“This will greatly add to Bihar's progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিহারগা নেসনেল গ্যাস গ্রিদকা শম্নবা বরাউনি গুৱাহাতি পাইপলাইনগী বিহারগী শরুক লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
22 APR 2023 9:33AM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী উর্জা গঙ্গা প্রোজেক্কী মখাদা বিহারগা নেসনেল গ্যাস গ্রিদকা শম্নবা বরাউনি গুৱাহাতি পাইপলাইনগী বিহারগী শরুক লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা বিহারগী চাউখৎপদা চাউনা মতেং পাংলগনি”।