Prime Minister's Office
PM shares Union Minister, Shri Piyush Goyal’s article on GeM portal
20 APR 2023 12:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister for Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal on impact of Government e Marketplace (GeM) platform in various departments.
In reply to the tweet by Union Minister, the Prime Minister Office tweeted;
“Union Minister Shri @PiyushGoyal elaborates how @GeM_India platform led to savings by departments and encouraged transparency as well as fair competition for vendors.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ূষ গোৱেলৰ জিইএম পৰ্টেল সন্দৰ্ভত এটি লেখা শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
20 APR 2023 12:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰী পীয়ূষ গোৱেলে ভিন্ন বিভাগত চৰকাৰী ই মাৰ্কেটপ্লেচ (GeM) প্লেটফৰ্মৰ প্ৰভাৱ সন্দৰ্ভত লিখা এটা লেখা শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীজনৰ এটি টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @PiyushGoyalয়ে @GeM_India প্লেটফৰ্মৰ জৰিয়তে কেনেদৰে বিভাগসমূহে সঞ্চয় কৰিবলৈ সক্ষম হৈছে আৰু ভেণ্ডৰসকলক স্বচ্ছ আৰু ন্যায্য প্ৰতিযোগিতাৰ প্ৰতি উৎসাহিত কৰিছে, সেই সম্পৰ্কে বিশদভাৱে লিখিছে।”