প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.ই.এম. পোর্তেলগী মতাংদা ইখিবা কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লগী আর্তিকেল পি.এম.না শিয়র তৌখ্রে
20 APR 2023 12:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংদা গভর্নমেন্ত ই মার্কেৎপ্লেস (জি.ই.এম.) প্লেৎফোর্মনা পীরিবা কান্নবগী মতাংদা ইখিবা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা তৌখিবা ত্বিতকী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyalনা @GeM_India প্লেৎফোর্মনা করম্না বিভাগশিংদা সেভিং তৌবা ঙমহনখিবগে অমসুং ভেন্দরশিংগীদমক ত্রান্সপরেন্সী লৈহন্নবা লোয়ননা অফবা মওংদা অথোই-অহেন তান্নবা পুক্নিং থৌগৎপগে হায়বগী মতাংদা ফোঙদোকখি।”

Prime Minister's Office
PM shares Union Minister, Shri Piyush Goyal’s article on GeM portal
20 APR 2023 12:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article written by Union Minister for Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal on impact of Government e Marketplace (GeM) platform in various departments.
In reply to the tweet by Union Minister, the Prime Minister Office tweeted;
“Union Minister Shri @PiyushGoyal elaborates how @GeM_India platform led to savings by departments and encouraged transparency as well as fair competition for vendors.”