Prime Minister's Office
EAM takes ride in Made in India train in Mozambique
PM lauds strides by Make in India campaign
16 APR 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed happiness over strides made by the Make in India Abhiyan. The Prime Minister was replying to the External Affairs Minister Shri S Jaishankar's tweet about taking a ride in a ‘Made in India’ train from Maputo to Machava with Mozambican Transport Minister Mateus Magala.
The Prime Minister tweeted :
"This will make every Indian happy! @makeinindia continues to make global strides"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
EAMনা মোজাম্বিক্তা ভারত্তা শাবা ত্রেন তোংখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মেক ইন ইন্দিয়া কেম্পেন্না খোঙজেল য়াঙনা তুংলমচত্তা চঙশিল্লিবা অসিবু থাগৎখ্রে
16 APR 2023 9:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেক ইন ইন্দিয়া অভিয়ান্না খোঙজেল য়াঙনা তুংলমচত্তা চঙশিল্লিবা অসিবু নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতর্নেল এফিয়র্স মন্ত্রী, শ্রী এস. জয়শঙ্করনা মোজাম্বিক্কী ত্রান্সপোর্ত মন্ত্রী মাতিয়স মগালাগা লোয়ননা ‘মেদ ইন ইন্দিয়া’ ত্রেন তোংদুনা মাপুতোদগী মচাভা ফাওবা চৎখিবা খোঙচৎকী মতাংদা ত্বীত অমা তৌরকখিবা অদুগী পাউখুম পীবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিনা ভারত মচা পুম্ববু নুংঙাইবা ফাওহনগনি! @makeinindiaনা মালেমগী থাক্তা খোঙজেল য়াঙনা তুংলচৎকী মাইকৈদা চঙশিল্লি”।