ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମୋଜାମ୍ବିକରେ ମେଡ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଟ୍ରେନରେ ଯାତ୍ରା କଲେ ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ
ମେକ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଅଭିଯାନର ପ୍ରଗତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 APR 2023 8:13PM by PIB Bhubaneswar
ମେକ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଅଭିଯାନର ପ୍ରଗତିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ମୋଜାମ୍ବିକ ପରିବହନ ମନ୍ତ୍ରୀ ମାଉତେସ ମଗାଲାଙ୍କ ସହ ମାପୁଟୋରୁ ମାଚାବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ମେଡ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଟ୍ରେନରେ ଯାତ୍ରା ସମ୍ପର୍କରେ ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏସ ଜୟଶଙ୍କରଙ୍କ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତର ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଖୁସି କରିବ! @makeinindiaର ପ୍ରଗତି ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଜାରି ରହିବ ।”

Prime Minister's Office
EAM takes ride in Made in India train in Mozambique
PM lauds strides by Make in India campaign
16 APR 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed happiness over strides made by the Make in India Abhiyan. The Prime Minister was replying to the External Affairs Minister Shri S Jaishankar's tweet about taking a ride in a ‘Made in India’ train from Maputo to Machava with Mozambican Transport Minister Mateus Magala.
The Prime Minister tweeted :
"This will make every Indian happy! @makeinindia continues to make global strides"