ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମୋଜାମ୍ବିକରେ ମେଡ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଟ୍ରେନରେ ଯାତ୍ରା କଲେ ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ
ମେକ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଅଭିଯାନର ପ୍ରଗତିକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 APR 2023 8:13PM by PIB Bhubaneswar
ମେକ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଅଭିଯାନର ପ୍ରଗତିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ, ମୋଜାମ୍ବିକ ପରିବହନ ମନ୍ତ୍ରୀ ମାଉତେସ ମଗାଲାଙ୍କ ସହ ମାପୁଟୋରୁ ମାଚାବା ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ମେଡ ଇନ ଇଣ୍ଡିଆ ଟ୍ରେନରେ ଯାତ୍ରା ସମ୍ପର୍କରେ ବୈଦେଶିକ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଏସ ଜୟଶଙ୍କରଙ୍କ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତର ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଏହା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଖୁସି କରିବ! @makeinindiaର ପ୍ରଗତି ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଜାରି ରହିବ ।”