Prime Minister's Office
PM lauds Mudra Yojana on completion of 8 years
08 APR 2023 11:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Mudra Yojana on completion of 8 years.
In response to a series of tweets by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"#PMMudraYojana has played a vital role in funding the unfunded and ensuring a life of dignity as well as prosperity for countless Indians. Today, as we mark #8YearsOfMudraYojana, I salute the entrepreneurial zeal of all those who benefitted from it and became wealth creators."
"This video gives a good idea about the speed and scale of Mudra Yojana."
In response to a tweet by the Finance Ministry, the Prime Minister said;
"Commendable! A tribute to the hardwork of our people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মুদ্র য়োজনানা চহি 8 মপুং ফাবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 APR 2023 11:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুদ্র য়োজনানা চহি 8 মপুং ফাবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মাইগোবইন্দিয়াগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“#PMMudraYojanaনা ফন্দিং ফংজদবশিংদা ফন্দিং তৌবীদুনা অমসুং মশিং থীঙমদ্রবা ভারত মচা কয়াদা মশাবু ইকায় খুম্নজবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা পুন্সি মহিং অমা হিংহনবদা অচৌবা থৌদাং লৌখি। ঐখোয়না ঙসি #8YearsOfMudraYojanaগী নুংঙাইবা ফোংদোক্লিবা অসিদা ঐহাক্না মসিদগী কান্নবা ফংদুনা ৱেল্থ ক্রিএতর ওইখতবা ওন্তোপ্রিনরশিংগী ইথিলশিংবু ইকায় খুম্নজরি”।
“ভিদিও অসিনা মুদ্র য়োজনাগী খোঙজেল অমসুং পাক চাউবগী ময়েক লারবা শক্তম পীবা ঙমগনি”।
প্রধান মন্ত্রীনা শেল-থুম মন্ত্রীগী ত্বীত অমগী অসুম্না পাউখুম পীখিঃ
“থাগৎনিংঙাইনি! ঐখোয়গী শুবা-নোম্বা কনবা মীওইশিংবু ইকায় খুম্নজরি”।