প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মুদ্ৰা যোজনাৰ ৮ বছৰ সম্পূৰ্ণ – উচ্চ প্ৰসংশা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 APR 2023 11:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মুদ্ৰা যোজনাৰ আঠ বছৰ সম্পূৰ্ণ হোৱাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে।
মাই গভ ইণ্ডিয়াৰ কেইবাটাও টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"#PMMudraYojana ই আৰ্থিকভাৱে অনুন্নত লোকসকলক পুঁজি যোগান ধৰাত আৰু অজস্ৰ ভাৰতীয়ৰ বাবে মৰ্যাদাৰ লগতে সমৃদ্ধি নিশ্চিত কৰাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে।
আজি আমি #8YearsOfMudraYojana উদযাপন কৰাৰ সময়তে, মই ইয়াৰ পৰা লাভান্বিত হোৱা লোকসকলৰ উদ্যোগী মনোভাৱক অভিবাদন জনাইছো। "
"এই ভিডিঅ'টোৱে মুদ্ৰা আঁচনিৰ গতি আৰু ব্যাপকতাৰ বিষয়ে এক সুন্দৰ আভাস প্ৰদান কৰে।"
বিত্ত মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"প্ৰশংসনীয়! আমাৰ লোকসকলৰ কঠোৰ পৰিশ্ৰমক অভিবাদন। "

Prime Minister's Office
PM lauds Mudra Yojana on completion of 8 years
08 APR 2023 11:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded Mudra Yojana on completion of 8 years.
In response to a series of tweets by MyGovIndia, the Prime Minister said;
"#PMMudraYojana has played a vital role in funding the unfunded and ensuring a life of dignity as well as prosperity for countless Indians. Today, as we mark #8YearsOfMudraYojana, I salute the entrepreneurial zeal of all those who benefitted from it and became wealth creators."
"This video gives a good idea about the speed and scale of Mudra Yojana."
In response to a tweet by the Finance Ministry, the Prime Minister said;
"Commendable! A tribute to the hardwork of our people."